Ana Sayfa Ana Sayfa Ana Sayfa Ana Sayfa

 

Prunus, tüm ürünlerini açıkta ve mevsiminde yetiştiriyor. Aşağıdaki tablo, yaklaşık olarak hangi ayda hangi ürünleri satışa hazır bulabileceğiniz konusunda fikir vermesi amacıyla hazırlandı. İklim koşullarına göre aylık kaymalar söz konusu olabilir.

Fiyat, teslimat bilgileri ve her türlü siparişiniz için lütfen İletişim sayfasındaki numaralardan bizimle irtibata geçiniz.

 

OCAK
Brokoli
Karnabahar
Brüksel Lahanası
Beyaz Lahana
(Turşuluk)
Beyaz Lahana
(Sarmalık)
Kırmızı (Mor)
Lahana
Ispanak
Havuç
Turp
Pırasa
Kereviz

ŞUBAT
Brokoli
Karnabahar
Brüksel Lahanası
Beyaz Lahana
(Turşuluk)
Beyaz Lahana
(Sarmalık)

Kırmızı (Mor)
Lahana
Ispanak

MART
Brokoli
Beyaz Lahana
(Turşuluk)
Beyaz Lahana
(Sarmalık)
Kırmızı (Mor)
Lahana
Ispanak

NİSAN
Sarımsak (Taze)
Soğan (Taze)

MAYIS
Çilek
Sarımsak (Taze)
Soğan (Taze)

HAZİRAN
Çilek
Sarımsak (Kuru)
Soğan (Kuru)
Kabak (Yemeklik)

TEMMUZ
Domates (Tarla)
Domates (Çeri)
Biber (Çarliston)
Biber
(Sivri Acı)
Biber (Kapya)
Patlıcan (Kemer)
Sarımsak (Kuru)
Soğan (Kuru)
Kabak (Yemeklik)
Börülce
Roka
Dereotu

AĞUSTOS
Domates (Tarla)
Domates (Çeri)

Domates (Pembe)
Biber (Çarliston)
Biber (Sivri Acı)
Biber (Kapya)
Fasulye (Yeşil)
Fasulye
(Barbunya)
Maydanoz
Patlıcan (Kemer)
Patlıcan (Topan)
Sarımsak (Kuru)
Soğan (Kuru)
Kabak (Yemeklik)
Börülce
Roka
Dereotu

EYLÜL
Kavun
Domates (Tarla)
Domates (Çeri)
Domates (Pembe)
Biber (Çarliston)
Biber (Sivri Acı)

Biber (Kapya)
Fasulye (Yeşil)
Fasulye
(Barbunya)
Maydanoz
Patlıcan (Kemer)
Patlıcan (Topan)
Sarımsak (Kuru)
Soğan (Kuru)
Börülce
Roka
Dereotu

EKİM
Kavun
Biber (Çarliston)
Biber
(Sivri Acı)
Biber (Kapya)
Fasulye (Yeşil)
Fasulye
(Barbunya)
Maydanoz
Patlıcan (Kemer)



 

Patlıcan (Topan) Sarımsak (Kuru)
Soğan (Kuru)
Zeytin (Yeşil)

KASIM
Kavun
Biber (Çarliston)
Biber
(Sivri Acı)
Biber (Kapya)
Fasulye (Yeşil)
Fasulye
(Barbunya)
Maydanoz
Patlıcan (Kemer)
Patlıcan (Topan) Sarımsak (Kuru)
 

Havuç
Turp
Pırasa
Kereviz
Zeytin (Yeşil)
Zeytin (Siyah)

ARALIK
Kavun
Brokoli
Karnabahar
Brüksel Lahanası
Beyaz Lahana
(Turşuluk)
Beyaz Lahana
(Sarmalık)
Kırmızı (Mor)
Lahana
Ispanak
Havuç
Turp
Pırasa
Kereviz
Zeytin (Siyah)